Tentang Kami

English | -Melayu- | 华 语


BP Wijaya Trading Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2014. Syarikat kami merupakan pengilang pagar keselamatan dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun lamanya dalam industri ini. Kami memborong semua jenis pagar keselamatan dan aksesori yang berkaitan.

Berikutan sistem telekomunikasi dan rangkaian social yang semakin popular pada hari ini, konsep “Sempadan Rumah” masyarakat turut mengalami pelbagai perubahan. Oleh itu, pagar keselamatan yang  indah dan telus  telah menjadi pilihan utama bagi orang ramai.

BP Wijaya Trading Sdn Bhd  amat komited untuk menghasilkan pagar yang berkualiti dan dapat  memenuhi keperluan anda berdasarkan julat dan kawasan persekitaran yang berbeza. Kami berusaha untuk menyediakan alat-alat bangunan, pagar kebun, pagar lapangan dan sebagainya, termasuk khidmat konsultasi keselamatan kilang dan rumah, khidmat konsultasi industri perumahan dan pembinaan serta khidmat reka bentuk luaran yang terkini.

BP Wijaya Trading Sdn Bhd mempunyai rangkaian pemasaran sendiri dan mampu menyediakan jumlah pagar yang anda perlukan. Staf kami yang berpengalaman turut bersedia untuk memberikan khidmat nasihat kepada anda secara profesional.

Pagar keselamatan bukan sahaja berfungsi sebagai petak geografi, tetapi juga mempunyai ciri-ciri landskap dan juga aspek kecantikan. Kita bergerak ke hadapan bersama-sama dengan anda untuk menyediakan bahan binaan yang amat diperlukan.

Anda mungkin seorang pemaju, juruhias, kontraktor, peniaga logam, dan lain-lain. Kami mengalu-alukan anda semua dan bersedia untuk berkhidmat kepada anda.

Alamat

Lot 417, Jalan Wawasan 16, Kawasan Perindustrian, Sri Gading II, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia.

Waktu perniagaan

Rehat pada hari Ahad.
Isnin hingga Sabtu:  8.30 pagi hingga 5.30 petang

Nombor Telefon

+6 07-455 6231

+6 016-716 6231 (whatsapp, wechat, tel)

+6 016-725 6231 (whatsapp, wechat, tel)

E-mel

bpwijayatrading@gmail.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s